top of page

Bruk blikkfangende og gode bilder

Det er selve designet og oppsettet av hjemmesiden som gjør den fin å se på, men en stor del av æren skal også gå til bildene. Et godt bilde fanger blikket til kunden og personliggjør hjemmesiden. Enten det er et flott bilde av lokalet, en av de ansatte eller produktene dine, sitter kunden ubevisst igjen med en følelse av at han kjenner bedriften din litt bedre enn han gjorde før.

Er dine bilder gode nok?

Vi i Internettsider.no hjelper deg ikke bare med en flott og søkemotoroptmalisert hjemmeside. Vi har også en egen fotograf som tar bilder av ditt lokale eller dine ansatte. Prisen for at vår fotograf skal bruke sin arbeidstid på å komme seg til og fra dine lokaler, ta bilder og deretter redigere ligger på 2.000,- eks. mva.

Nedenfor ser du et par eksempler på noen bilder vi tok for Lysaker Brygge Tannklinikk.

Lysaker Brygge Tannklinikk
Lysaker Brygge Tannklinikk
Pauserommet
Lesestoff på pauserommet
Sterelisering av tannlegeutstyr
Kontakt Lysaker Brygge Tannklinikk

Og her ser du et lite utvalg av bildene som vi tok for Kaffe & Juice som holder til på Alexander Kiellandsplass i Oslo.
I motsetning til bildene som ble tatt ovenfor for LysakerTannlegeKlinikk.no er bildene er tatt på vinterstid, i det som kan beskrives som dårlige lysforhold.

Kaffe og Juice, Alexander Kiellands plass - Meny.jpg
Kaffe og Juice, Alexander Kiellands plass - Crossaintl.jpg
Kaffe og Juice, Alexander Kiellands plass - Kosestund.jpg
Kaffe og Juice, Alexander Kiellands plass - Hjørnet.jpg

Redigering av bilder

Dersom du allerede har bilder som du ønsker å bruke, kan vi redigere dem for deg dersom du føler det er nødvendig. Prisen vil avhenge av hvor mange bilder som skal redigeres og hvor ille bildets tilstand er.


Bildet nedenfor ble sendt til oss fra en kunde. Kan du se hva som trenger å endres?

Originalbildet vi mottok var fullt av små partikler, et resultat av overføring til datamaskinen via en printer. Vi fjernet alle støvkornene og lagde en ny bakgrunn, før vi ga bildet mer liv og dramatikk ved å legge til et orkester og en rød scene som bakgrunn.

Hvis du som person er selve produktet som markedsføres, kan et bilde som det ovenfor representere selskapet og er et godt alternativ til en logo.

Eksempel nummer to er ikke fullt så dramatisk.
Tommy sendte oss noen bilder han hadde tatt ute. Bildene var ikke var helt optimale og vi hjalp han derfor med å forbedre dem.

Har du bilder som trenger redigering?
Redigering av farger som vist over er inkludert i prisen.

 

Logo i 3D

En 3D logo fra Internettsider.no koster kun 499,- eks. mva. Til den prisen stiller vi dog noen krav. Du må allerede ha en logo og den må være i høy oppløsning. MERK: Vi har ikke mulighet eller kapasitet til å lage en logo til din bedrift.

Her er et eksempel hva vi trenger fra deg, og hvordan vår logo går fra 2D til 3D:

bottom of page