Lyst på en billett til Anfield?

Alle nye kunder som har kjøpt en nettside som er større enn vår nest minste pakke (størrelse S) vil få en billett til Anfield. Dette tilbudet gjelder fra torsdag 15.08.2020.

Sjefen er nemlig ihuga Liverpool-supporter og internettsider.no har nå signert en treårskontrakt på sesongkort for sesongene 2020/2021, 2021/2022 og 2022/2023. Dette er alt annet enn vanlige sesongkort. Dette er en av de beste plassene du kan ha, nemlig på The Carlsberg Dougout. Til sammenligning koster et vanlig sesongkort hele 10.000,- pr. sesong, mens et sesongkort på The Carlsberg Dugout koster 40.000,-

Her er noen av fordelene ved å ha billett på The Carlsberg Dugout: 

  • Sitteplass på Main Stand, mot The Kop (se bildet nedenfor)

  • Gratis kampprogram

  • Gratis mat før kampen

  • En gratis drink i pausen (øl, vin eller brus) 

  • På hver kamp vil utvalgte Liverpool-legender være tilstede 
     

Som sesongkort-holder mottar billetter til alle de største kampene, det vil si at vi kan velge og vrake fra både Premier League, FA cup og Champions League.

For øyeblikket har vi dessverre overraskende få kunder som er interessert i fotball, og kun to av disse holder med Liverpool, så dersom du bestiller en nettside fra Internettsider.no i nærmeste fremtid, er du faktisk garantert en billett. Det er bare å ringe eller kontakte oss på chaten for å forsikre seg om det fortsatt er en ledig billett før du bestiller en nettside fra oss. 

Plassen vår har denne beskrivelsen: Block M7 – Row 52 – Seat 180

Her ser du utsikten fra setet vi har fått:

SISTE OPPDATERING: Kampene mot Manchester United, Everton, Chelsea, Tottenham og Arsenal er fortsatt ledig.