• internettsider

Internettsider.no ønsker alle sine kunder god jul!


I år har Internettsider.no sendt ut et personlige julekort til alle våre kunder.
I disse dager hvor Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat, SMS og e-mail dominerer, kan det virke som å skrive brev er historie. Ved nærmere ettertanke har mange av dere som leser dette i denne stund, mest sannsynlig aldri skrevet et brev og kommer heller aldri til å gjøre det. Å sende et brev er det nest beste til å møte opp på døren til noen. Dine ord og tanker ender uredigert opp på et papir med din egen unike håndskrift, hånden og fingrene dine berører papiret og du lukker konvolutten med din egen saliva. Dine ord fraktes så fra person til person og havner til slutt i noen sin postkasse. Brevet ditt blir så båret inn som en gjest, og papiret som en gang lå på ditt bord, ligger nå på noen andre sitt. Det ligger mye tid bak et brev, både når det kommer til å skrive og frakte det. Det er kanskje ikke den mest effektive måten å kommunisere på, men det er den hyggeligste. Og det er nettopp derfor alle våre kunder får en liten julehilsen i postkassen. God jul!

#markedsføring #kundeservice

KONTAKTSKJEMA
arrow&v
arrow&v
Facebook logo
LinkedIn logo