top of page

Er du på jakt etter et trygt sted å ha nettsiden og mailen din? Da er One.com et godt alternativ.

 

I snart 6 år har vi brukt danske One.com - som er et av verdens største selskaper når det kommer til domener - uten å ha opplevd et eneste problem.

Hos One.com får du domene, webhotell og et ubegrenset antall mailadresser for kun 265 kroner i året.

Kapre ditt domenenavn før noen andre gjør det!

Billig domene

One.com sin logo

Hvordan velger du et bra domenenavn?

Å velge et domenenavn er ikke en enkel sak. Tro det eller ei er det faktisk flere ting du bør tenke på før du bestemmer deg for hvilket domenenavn du ønsker. Her er noen av de viktigste punktene:

#1: Lengde
Et domenenavn bør ikke være for langt, av flere grunner. Et kort domenenavn er lettere å huske for en potensiell kunde enn ett langt. Et kort domenenavn vil også billigere når det kommer til reklame, f.eks skilt til en butikk eller folie med reklame på en firmabil.

Ps. Skal domenenavnet først være langt, bør det være fengende slik at det er lett å huske, f.eks: Snekker-Gutta.no

#2: Yrke, tjeneste eller produkt i tittelen
Dersom du starter på blanke ark og står fritt i å velge et firma og domenenavn, vil vi anbefale deg å enten ha yrke, produktet eller tjenesten du selger i selve domenenavnet. Gjør du det, vil folk automatisk vite hva du driver med når de ser domenet ditt. Er du snekker er f.eks Snekker-Gutta.no et bedre alternativ enn Estfrau.no.

#3: Bruk .no

Det er flere og flere som tar i bruk andre domenenavn enn .no. Det er ikke noe vi vil anbefale! .no er som alle vet en forkortelse for Norge, og dersom du velger det fremfor f.eks .eu eller .nett, vil du få en fordel når det kommer til søkemotoroptimalisering av nettsiden din. Du vil også automatisk oppnå tillit hos potensielle kunder som besøker nettsiden din. Vi er av natur alle litt skeptiske til utenlandske nettadresser, men alt med .no tar vi for god fisk.

Du bør dog likevel kjøpe f.eks Snekker-Gutta.com når du først har kjøpt Snekker-Gutta.no, slik at ingen kan utgi seg for å være deg på .com domenet.

bottom of page