facebook 5 av 5 stjerner.png

Over 60 anmeldelser

5 av 5 i gjennomsnitt

Vea.jpg

Martin Vea - Salgsleder hos GET

"Vi vil gjerne rette en takk til internettsider.no for siden de har laget til oss!

Christian er svært kreativ og løsningsorientert i oppbyggingen av siden, og veldig behjelpelig etter vi har gått live.

Vi anbefaler internettsider.no på det sterkeste, og ser frem mot videre samarbeid!"

KJENTE SELSKAPER SOM INTERNETTSIDER.NO HAR LAGET NETTSIDER FOR

TV, BREDBÅND OG MOBIL

pharmatech

PRODUSENT AV
VITAEPRO

ULIKE MERKEVARER

REDNINGSSELSKAPET

En ny hjemmesiden til en rettferdig pris

Blir du lurt? Velger du en leverandør som tar for mye for tjenesten sin, betyr det at du blir lurt. Ingen liker å bli lurt - spesielt ikke businessmenn. Man føler at man personlig blir utnyttet, og at man føler seg samtidig dum. Målet vårt er derfor at vi skal være den leverandøren som gir deg mest verdi for pengene.

Det vil si at prisen på nettsiden må være god, men brukervennligheten og kundeservicen bedre. Men vi må også få det vi fortjener, for å ha et insentiv til å levere det beste vi kan til deg - både når det kommer til produkt og service.
 

Åpenhet er viktig! Ved å være åpen skaper man tillit. I dag er Internettsider.no en av få leverandører som tilbyr en offentlig prisoversikt. Nettsiden sin pris er for mange avgjørende, og det har ingen hensikt for oss å skjule den. Vi ønsker at potensielle kunder skal slippe å bruke tid og energi på å sende oss en forespørsel om pris.

Våre pakker:

Pris_nettside_-_Størrelse_XL.fw.png
Pris_nettside_-_Størrelse_L.fw.png
Pris_nettside_-_Størrelse_M.fw.png
Pris_nettside_-_Størrelse_S.fw.png
Pris_nettside_-_Størrelse_XS.fw.png

* Dette er eksempler på fem av våre billigste alternativer. Vi kan lage nettsider som har opp mot 200 faner.

Vår pris for en ny nettside:

Vår minste nettside heter XS. Prisen for en hjemmeside med 4 faner er 9.999,- eks. mva. SMALL har 6 sider og koster 11.999,- eks. mva. MEDIUM har 8 sider og koster 13.999,- eks. mva. mens LARGE har 10 sider og koster 15.999,- eks. mva.

Den største forskjellen på vår XS og XL pakkeløsning - sett bort i fra prisen på nettsiden - er antall sider den nye hjemmesiden til bedriften din vil ha, og dermed tiden vi vil bruke på selve produksjonen. Nettside sin pris vil med andre ord være avhengig av innholdet på nettsiden din. Du kan ved å gå til "Nettside" i hovedmenyen se tidligere hjemmesider vi har produsert og hva disse har kostet.I fremtidige år må selvfølgelig løpende kostnader som domene, serverplass, redigeringsprogram og kundeservice dekkes. De løpende kostnadene for det første året er allerede inkludert i prisen for nettsiden.Det månedlige beløpet for XS er 199,- eks. mva, SMALL 220,- eks. mva, MEDIUM 240,- eks. mva og LARGE 260,- eks. mva. Selv om årsavgiften er oppgitt i månedlige betalinger, skal hele beløpet betales en gang i året. På denne måten spares begge parter for unødvendig arbeid, samt ekstra regnskapskostnader.

Anniken Amdam (Eier av Moveboligstyling)

Internettsider.no har vært helt supre for oss. De er raske, enkle å benytte og billige. Jeg ønsker å anbefale de på det aller sterkeste! Vi er veldig fornøyd.

Ofte stilte spørsmål

Hva er en fane?


En fane kan defineres som en side på nettsiden, eller kategori i menyen. Eksempel: En nettside med "Forside", "Våre tjenester", "Pris", "Om oss" og "Kontakt" vil ha fem faner.
Er det noen skjulte kostnader?


Nei, det er ingen skjulte kostnader. Eksempel: Kjøper du en nettside med størrelse SMALL av oss, betaler du 11.999,- eks. mva. Dette er en sum du kun betaler en gang. Etter at det har gått 365 dager må årsavgiften betales dersom du ønsker å fortsette hos oss.
Hvorfor må jeg betale årsavgift?


For at vi skal kunne tilby deg lavest mulig pris, må vi være effektive! Jo færre timer vi bruker på å lage nettsiden din, jo lavere pris kan vi tilby deg. Vi samarbeider derfor med en tredjepart som tilbyr oss et redigeringsverktøy som gjør det mulig for oss å lage nettsiden din raskere - noe som både er en fordel for deg og oss. Denne tredjeparten skal ha en årsavgift av oss, hvert eneste år. Dersom du ikke ønsker å betale årsavgiften til oss, får vi med andre ord ikke betalt vår samarbeidspartner, og de vil da naturlig nok legge ned nettsiden. Ps. Nettsiden vil ikke bli slettet, men koblingen til domenet vil bli brutt. Nettsiden kan med andre ord lastes opp igjen ved en senere anledning
Kan jeg redigere nettsiden selv?


Det er veldig enkelt å redigere nettsiden selv!
Vi har dog opprettet en egen nettside som viser hvordan man redigerer nettsiden. Nettsiden inneholder bilder og tekst som steg for sted viser hva du bør gjøre.
Må jeg betale for nettside og årsavgift ved oppstart?


Nei. Du betaler kun et engangsbeløp for nettsiden. Årsavgiften må betales 365 dager etter at nettsiden ble opprettet, dersom du ønsker å fortsette å ha nettsiden oppe.