Vi hjelper deg nå dine nye mål ved hjelp av Google Ads og søkemotoroptimalisering

I dag hjelper vi både store og små bedrifter med SEO - forkortelse for search engine optimization. Enten du omsetter for 3 millioner og vil opp til 5, eller omsetter for 30 millioner og vil opp til 40, kan vi hjelpe deg. Vi har både kunder som omsetter for 3 og 30 millioner, og har bred erfaring innenfor Google Ads og søkemotoroptimalisering.

Hva koster hjelp med SEO?

Når det kommer til SEO og Google Ads tar vi 750,- eks. mva. timen.
Ettersom vi allerede hjelper selskaper som omsetter for titalls millioner, kan du nyte godt av tiden samt erfaringer vi bringer med oss videre fra disse selskapene.

Innsatsen vi vil legge ned i ditt prosjekt er avhengig av hvor stor bedriften din er og hva målsetningen dine er. Noen av våre kunder hjelper vi 20 timer i uken, andre 3 timer. Men vårt minstekrav på antall timer er 3 timer i uken. Er ikke dette innenfor budsjettet ditt kan vi dessverre ikke hjelpe deg.

Hva er søkemotoroptimalisering?

Å søkemotoroptimalisere en nettside kan sammenlignes med å gi ut en bok. Det hjelper lite at forsiden på en bok selger, hvis innholdet er dårlig skrevet eller satt sammen slik at boken blir tungt å lese.

Samme prinsipp gjelder for en nettside.

Men er jobben gjort når man har søkemotoroptimalisert nettsiden? Nei.

Det hjelper lite å søkemotoroptimaliserer en nettside, hvis ingen besøker den. Til sammenligning blir det som å pusse opp et butikklokale, men ikke ha noen kunder og dermed ingen for å se resultatet. For at Google skal verdsette endringene vi gjør, må man ha besøkende innom nettsiden. Hvorfdan får man det? Ved hjelp av Google Ads.


Google sin søkemotor består kun av datamaskiner som analyserer tall. Ser de at noen er på nettsiden din i 30 sekunder, så skjønner de at du enten har en nettside som ikke ser ut i måneskinn, eller at du har nettside nettside som ikke har relevant innhold. 
Uansett hva problemet måtte være, vil de ikke anbefale flere å se samme side.

KONTAKTSKJEMA
arrow&v
arrow&v
Facebook logo
LinkedIn logo