top of page
 • Hva er en fane?
  En fane kan defineres som en side på nettsiden, eller kategori i menyen. Eksempel: En nettside med "Forside", "Våre tjenester", "Pris", "Om oss" og "Kontakt" vil ha fem faner.
 • Er det noen skjulte kostnader?
  Nei, det er ingen skjulte kostnader. Eksempel: Kjøper du en nettside med størrelse SMALL av oss, betaler du 13.999,- eks. mva. Dette er en sum du kun betaler en gang. Etter at det har gått 365 dager må årsavgiften betales dersom du ønsker å fortsette hos oss.
 • Må jeg betale for nettside og årsavgift ved oppstart?
  Nei. Du betaler kun et engangsbeløp for nettsiden. Årsavgiften må betales 365 dager etter at nettsiden ble opprettet, dersom du ønsker å fortsette å ha nettsiden oppe.
 • Hvorfor må jeg betale årsavgift?
  For at vi skal kunne tilby deg lavest mulig pris, må vi være effektive! Jo færre timer vi bruker på å lage nettsiden din, jo lavere pris kan vi tilby deg. Vi samarbeider derfor med en tredjepart som tilbyr oss et redigeringsverktøy som gjør det mulig for oss å lage nettsiden din raskere - noe som både er en fordel for deg og oss. Denne tredjeparten skal ha en årsavgift av oss, hvert eneste år. Dersom du ikke ønsker å betale årsavgiften til oss, får vi med andre ord ikke betalt vår samarbeidspartner, og de vil da naturlig nok legge ned nettsiden. Ps. Nettsiden vil ikke bli slettet, men koblingen til domenet vil bli brutt. Nettsiden kan med andre ord lastes opp igjen ved en senere anledning
 • Kan jeg redigere nettsiden selv?
  Det er veldig enkelt å redigere nettsiden selv! Vi har dog opprettet en egen nettside som viser hvordan man redigerer nettsiden. Nettsiden inneholder bilder og tekst som steg for sted viser hva du bør gjøre.
bottom of page