Ofte stilte spørsmål

"Hva er en fane?"


En fane kan defineres som en side på nettsiden, eller kategori i menyen. Eksempel: En nettside med "Forside", "Våre tjenester", "Pris", "Om oss" og "Kontakt" vil ha fem faner.
"Er det noen skjulte kostnader?"


Nei, det er ingen skjulte kostnader. Eksempel: Kjøper du en nettside med størrelse SMALL av oss, betaler du 8.999,- eks. mva. Dette er en sum du kun betaler en gang. Etter at det har gått 365 dager må årsavgiften betales dersom du ønsker å fortsette hos oss.
"Må jeg betale for nettside og årsavgift ved oppstart?"


Nei. Du betaler kun et engangsbeløp for nettsiden. Årsavgiften må betales 365 dager etter at nettsiden ble opprettet, dersom du ønsker å fortsette å ha nettsiden oppe.
"Hvorfor må jeg betale årsavgift?"


For at vi skal kunne tilby deg lavest mulig pris, må vi være effektive! Jo færre timer vi bruker på å lage nettsiden din, jo lavere pris kan vi tilby deg. Vi samarbeider derfor med en tredjepart som tilbyr oss et redigeringsverktøy som gjør det mulig for oss å lage nettsiden din raskere - noe som både er en fordel for oss og deg. Denne tredjeparten skal ha en årsavgift av oss, hvert eneste år. Dersom du ikke ønsker å betale årsavgiften til oss, får vi med andre ord ikke betalt vår samarbeidspartner, og de vil da naturlig nok legge ned nettsiden. Ps. Nettsiden vil ikke bli slettet, men koblingen til domenet vil bli brutt. Nettsiden kan med andre ord lastes opp igjen ved en senere anledning
"Kan jeg redigere nettsiden selv?"


Det er veldig enkelt å redigere nettsiden selv!
Vi har dog opprettet en egen nettside som viser hvordan man redigerer nettsiden. Nettsiden inneholder bilder og tekst som steg for sted viser hva du bør gjøre.
"Hvor lang tid tar det før nettsiden er ferdig?"


Ved kjøp av våre minste pakker - small. medium og large - tar det normalt 7 dager arbeidsdager før nettsiden din er ferdig og klar til bruk. Ved større nettsider vil det naturlig nok ta noe lengre tid. Har du spesielle behov og ønsker at nettsiden din skal bli ferdigstilt raskere enn dette, er det selvfølgelig mulig - men det vil koste noe mer. Du bør da ta kontakt med kundeservice ved å sende oss en mail til post@internettsider.no
"Jeg har allerede et domenenavn!"


96% av de som kontakter oss har allerede et domene, da dette ofte er det første man sikrer seg dersom man har en ide eller et navn klart. Hvis du allerede har et domenenavn (www.eksempel.no) og lurer på om det endrer pakkeprisen, så er svaret ja. Ja, det endrer prisen, men ikke betydelig. Vi bruker et av verdens største selskaper innenfor hosting, danske One.com. Hos One.com koster det for øyeblikket under 319 kroner i året å ha et domene og en serverplass hvor hjemmesiden kan ligge. Det er med andre ord ikke disse elementære tjenestene som er avgjørende for prisen, men selve arbeidskraften som brukes på å fullføre og opprettholde designet og funksjonene på nettsiden din.