Våre priser

Jo større sum du ønsker å bruke på reklame i Google Ads, jo større risiko er det for å kaste betydelige summer ut av vinduet. Med andre ord: desto større selskapet ditt er, jo viktigere er det at du skaffer profesjonell hjelp.

Er saken en annen, og du har et lite firma hvor budsjettet ikke er all verden, er hver krone viktig å utnytte maksimalt.


Prisen vi tar for å hjelpe til selskapet ditt med Google Ads vil være avhengig av hvor stor bedriften din er - det vil si hvor mye hjelp du trenger. I dag hjelper vi f.eks en bedrift som omsetter for 20.000.0000 kroner med å nå sitt nye mål som er å omsette for 40.000.000 kroner. Ettersom vi hjelper bedriften hans med å øke omsetningen sin med flere millioner, skulle det bare mangle at han betaler oss godt for arbeidet som blir gjort. Dersom du en bedrift som omsetter for to eller tre millioner vil det ikke kreve like mye arbeid fra vår side, og vi vil da naturlig nok kreve et mindre beløp.

Timeprisen vår er på 750,- eks. mva. i timen og vi setter naturlig nok opp et tidsestimat før vi i det hele tatt begynner med noe, slik at du vet hvilken sum du må ut med.

Hjelp med Google Ads.jpg

Hvorfor søke hjelp?

De fleste som har prøvd Google Ads men ikke har noe kjennskap eller erfaring med systemet, vet hvor lett det er å bruke masse penger uten å få noe igjen for det. Det er nemlig få ting som er lettere her i livet enn å kaste bort pengene sine i Google Ads og det er nettopp derfor så mange velger å bruke oss som er eksperter innenfor feltet. Vi kjenner allerede til alle fallgruvene og vet hva som må gjøres for at små beløp skal bli til nye kunder.

 

Vi har sett kunder som bruker 10.000 kroner i Google Ads hver måned, kaste 4.500 kroner rett ut av vinduet hver måned, nettopp fordi de ikke kjenner til systemet. Det er 45% av budsjettet og over 50.000 kroner i året.
Ikke har selskapet bare kastet bort 50.000 kroner, de har også tapt alle kundene og omsetningen som de 50.000 kunne ha gitt. Og hvem har fått jobben de ønsket utført? Konkurrenten din.