top of page
Hjelp med Google Ads.jpg

Vi er eksperter! Til og med Google spør oss om hjelp.

Vi har så lang og bred erfaring med Google Ads, at selv Google spør oss om vi kan være med på å forbedre produktet.

Skjermbilde 2023-09-20 110932.png

Hvorfor søke hjelp?

De fleste som har prøvd Google Ads og ikke har noe kjennskap eller erfaring med systemet, vet hvor lett det er å bruke masse penger, uten å få noen salg. Det er nemlig få ting som er lettere her i livet enn å kaste bort pengene sine inne i Google Ads.

Tror du oss ikke? Prøv det gjerne ut selv, før du kontakter oss, og se hvor få salg eller henvendelser du får. 

Det er en veldig god grunn til at folk reagerer negativt på Google Ads sin egen reklame, inne på Facebook. De har selv prøvd det ut, uten hell.

Sinte på Google Ads.png
Google Ads LOL.png

Jo større budsjett du ønsker å bruker på reklame i Google Ads, jo større risiko er det for å kaste betydelige summer ut av vinduet. Med andre ord: desto større selskapet ditt er, jo viktigere er det at du ansetter profesjonell hjelp.

Og det samme gjelder den andre veien, har du ansvaret for et lite firma hvor budsjettet ikke er all verden, er det viktig å utnytte hver eneste krone.

 

Vi har hjulpet kunder som bruker 10.000 kroner i Google Ads hver måned, og sett de kaste 4.500 kroner rett ut av vinduet, nettopp fordi de ikke kjenner til systemet. Det er 45% av budsjettet og over 50.000 kroner i året.
Ikke har selskapet bare kastet bort 50.000 kroner, de har også tapt alle kundene og omsetningen som de 50.000 kunne ha gitt. Og hvem har i stedet fått bestillingen på produktet eller tjenesten? En konkurrent. Så man kaster bort penger, taper omsetning og styrker konkurrentene. Det kan ikke bli verre.

Våre priser

Vi tar 750,- eks. mva. i timen og setter naturlig nok opp et tidsestimat for deg før vi inngår et samarbeid, slik at du får en oversikt over hvilket beløp du må ut med hver måneden. I tillegg kommer naturlig nok beløpet som du ønsker å brukte på å markedsføre bedriften din. Dette går direkte til Google og Google Ads.

Det koster ingenting å spørre oss om en pristilbud, og det er helt uforpliktende, så ikke nøl med å sende oss en forespørsel.

bottom of page