top of page

Våre priser

Vi tar 750,- eks. mva. i timen og setter naturlig nok opp et tidsestimat for deg før vi inngår et samarbeid, slik at du får en oversikt over hvilket beløp du må ut med hver måneden. I tillegg kommer naturlig nok beløpet som du ønsker å brukte på å markedsføre bedriften din. Dette går direkte til Google og Google Ads.

Hjelp med Google Ads.jpg

Hvorfor søke hjelp?

De fleste som har prøvd Google Ads, men ikke har noe kjennskap eller erfaring med systemet, vet hvor lett det er å bruke masse penger uten å få noe igjen for det. Det er nemlig få ting som er lettere her i livet enn å kaste bort pengene sine i Google Ads.

Tror du oss ikke? Prøv gjerne selv. 

Det er en veldig god grunn til at folk reagerer negativt på Google Ads sin reklame på Facebook. De har selv prøvd det ut, uten hell.

Sinte på Google Ads.png
Google Ads LOL.png

Jo større budsjett du ønsker å bruker på reklame i Google Ads, jo større risiko er det for å kaste betydelige summer ut av vinduet. Med andre ord: desto større selskapet ditt er, jo viktigere er det at du ansetter profesjonell hjelp.

Er saken en annen, og du har et lite firma hvor budsjettet ikke er all verden, er også hver krone viktig å utnytte maksimal

 

Vi har sett kunder som bruker 10.000 kroner i Google Ads hver måned, kaste 4.500 kroner rett ut av vinduet hver måned, nettopp fordi de ikke kjenner til systemet. Det er 45% av budsjettet og over 50.000 kroner i året.
Ikke har selskapet bare kastet bort 50.000 kroner, de har også tapt alle kundene og omsetningen som de 50.000 kunne ha gitt. Og hvem har fi stedet fått oppdarget som de ønsket utført? Konkurrenten din.

bottom of page