top of page

Skal du starte nettbutikk?

Skal du starte en nettbutikk og er på jakt etter noen som kan lage en ny nettbutikk til deg og ditt firma?
Da har du kommet til rett sted!

Å starte en nettbutikk er noe alle kan gjøre, enten du er en enkeltperson eller en stor bedrift. Det er dog mer jobb med en nettbutikk enn en vanlig nettside, så du bør kanskje først vurdere om det virkelig er nødvendig å starte en nettbutikk, eller om du f.eks kan ta imot ordre via et kontaktskjema, som denne nettsiden som vi har laget for TAO i Sandvika: www.taosenter.no/bestilltime
Går du for et kontaktskjema i stedet for en nettbutikk, er det mye penger å spare.

Hva koster en nettbutikk?

Selv om du sparer mye på å ha en nettbutikk i stedet for en ordentlig butikk, koster det selvfølgelig penger å drive en nettbutikk.

Det er tre kostnader relatert til nettbutikk:
 

  • Engangsbeløpet du betaler for tiden og arbeidskraften vi bruker på å lage og sette opp nettsiden og nettbutikken din

  • Månedsbeløpet du betaler etter at nettsiden og nettbutikken er satt opp: 499 eks. mva. pr måned.

  • 2,9% av alt du selger - 29 kroner av hver tusenlapp - går til leverandør av betalingsløsningen, f.eks Paypal eller Stripe. 


​Dette er kostnader alle nettbutikkleverandører har.

Engangsbeløpet vil variere ut ifra hvor mange produkter du ønsker at skal legges inn. Gjennomsnittet ligger mellom 25.000 - 40.000,- eks. mva. Skal du ha en stor nettbutikk, vil prisen selvfølgelig bli høyere enn dette.

Månedsprisen vil selvfølgelig variere fra leverandør til leverandør, men alle må bruke en ekstern betalingsløsning av sikkerhetsårsaker. Sikkerthet er ekstremt viktig når det kommer til nettbutikker, da kortinformasjon ikke må komme på avveie. Nettbutikkleverandører må derfor bruke eksperter innenfor feltet, samt ha egne hackere ansatt som hele tiden tester systemet etter feil.

I stedet for å ta månedsbetalt, tar betalingsløsninger som Paypal og Stripe 2,9% av omsetningen. På denne måten slipper du store utgifter dersom du f.eks ikke skulle selge noe i løpet av en måned

bottom of page