top of page
Referanser i DN.no
REFERANSER I DN.NO

Nedenfor finner du et lite knipe med referanser som har gjort det godt og fått publisitet i media.

INVESTERER 100 MILLIONER KRONER I LOFOTEN

Eirik og Eiliv har investert betydelige summer i vakre Lofoten og var avhening av å få presentert prosjektene sine på best mulig måte, til best mulig pris. Når tiden var inne og nettsideleverandør skulle velges, var det vi som trakk det lengste strået.
Vi startet med ett prosjekt, men har nå blitt brukt til fire ulike prosjekter. 

Lydersen.fw.png
Nettsidene vi har laget for Eirik og Eiliv
Tilbakemelding

At vi har fått fire oppdrag fra vennegjengen sier kanskje sitt, men vi legger ved Eiliv sin anmeldelse likevel. Den finner du også på vår Facebook-siden, sammen med over 100 andre anmeldelser.

Eiliv Bugge Fougner (Medeier i Lydersen Rorbuer)

Christian er konkurransedyktig på pris og sluttproduktet han leverer fortjener 4 stjerner. Han er også rask med å utføre endringer vi ønsker etter at nettsiden ble lansert. Det er mulig å se siden på lydersenrorbuer.no

SOLGTE HYTTER FOR 100 MILLIONER PÅ EN UKE

Entreprenørene Bermingrud ønsket å bygge et nytt hytteomårde i Geilo, og var på utkikk etter noen som kunne produsere en lekker nettside for prosjektet. Internettsider.no stakk av med jobben og bare måneder etter at nettsiden stod klar var byggetrinn 1 utsolgt allerede.

Sveingårdstølen i DN.jpg
Nettsidene vi har laget
Bermingrud.no (kommer)
Tilbakemelding

At vi har fått to oppdrag fra Bermingrud sier kanskje sitt, men vi legger ved Erlend sin anmeldelse likevel. Den finner du også på vår Facebook-siden, sammen med over 100 andre anmeldelser.

Erlend Bermingrud.jpg

Erlend Bermingrud (Medeier i Sveingårdstølen)

Internettsider.no har laget hjemmeside for vårt hytteprosjekt Sveingårdstølen på Geilo.

Vi er veldig fornøyde med resultat, pris og ikke minst rask og presis oppfølging ved oppdateringer på siden ifbm salg👍

Kan absolutt anbefales!

STORE PÅ FRYST MAT

Vi ble først kjent med ansiktene bak IcelandMat.no da vi laget nettsiden til investeringsselskapet som står bak kjeden. Det viser seg at det lønner seg å levere gode priser, god service og et god resultat. For etter at den første nettsiden sto klar, sto et nytt oppdrag klart.

Icelandmat i DN.no.jpg
Nettsiden vi har laget
bottom of page