• internettsider

- Er nettsiden din rask nok?


Er nettsiden din rask nok? Vel, det svaret vil nok variere, avhengig av hvem du spør. Men faktrumet er at det kun er en mening som teller, og det er Google sin!

I Norge bruker flertallet Google (Chrome) sin nettleser, og "alle" bruker Google når de skal søke etter noe. Det er med andre ord viktig å ligge øverst på Google sin søkemotor. Det er i hovedsak innholdet på nettsiden din som avgjør hvor du havner på rangeringen til Google sin søkemotor, men en annen faktor som også spiller inn er hvor rask nettsiden din er. Så igjen: hvem skal du spørre og hvor skal du finne ut om nettsiden din er rask nok? Hos Google, selvfølgelig :)

Bruk denne linken for å se hvor rask nettsiden din egentlig er. Rangeringen går fra 1-100, og alt over 80 er akseptabelt.

Her ser du vårt rating:


#søkemotoroptimalisering #google

KONTAKTSKJEMA
arrow&v
arrow&v
Facebook logo
LinkedIn logo