top of page
  • internettsider

- Ligger du høyt oppe på side 1 hos Google? Tro om igjen...


Google vet til en hver tid hvor du er og hvilke nettsider du besøker. Så når du f.eks søker opp din egen nettside for å se hvor du ligger på Google for å deretter trykke på linken, gjør du deg selv en bjørnetjeneste.

Med tiden vil nemlig nettsiden din rykke oppover på lista, og du vil tro at nettsiden din gjør det bra, når den egentlig ikke gjør det. Det er bare Google som prøver å gjøre det enklere for deg å besøke nettsiden du besøker så ofte.

Mang en gang har vi opplevd dette med kunder som kommer til oss for å få en søkemotoroptimalisert nettside eller hjelp med Google Ads. Ja, vi har til og med opplevd det selv. Vi har alltid trodd at vi lå på førsteplass ved bruk av søkeordet "nettside pris" på Google.no, helt til vi fikk høre fra en kunde at denne påstanden ikke stemte. Så da ble det sendt ut SMS til både venner og kjente, og vi fikk tilbakemelding om både tredjeplass, femteplass og sjetteplass.

Så hva skylden denne sinnsyke variasjonen i prestasjon, når søket er utført på samme dag?

Jo nå skal du høre! Google baserer resultatet sitt basert på opplysningene de har om deg, det vil si kjønn, alder og sist men ikke minst hvor i landet søket er foretatt.

Holder rørlegger-bedriften din til i Oslo, vil du naturlig nok ikke rangere høyt i f.eks Bergen. Og når du søker etter en elektriker i Oslo, ønsker ikke du å få forslag om elektrikkere i Bergen.

Men, glem ikke, å være på side 1 er ikke bra. Du bør helst være blant topp tre for å se resulater.

Her kan du se hvor mange som ser nettsiden din dersom du ligger på side 1:


Vi lager nettsider! Ta en titt på våre priser ved å klikke her: Våre priser

Yorumlar


bottom of page