top of page
  • internettsider

- Hva er .io?

.io er faktisk ikke noe nytt. Det har eksistert siden 1997 og er en forkortelse for British Indian Ocean Territory.​ Det kan nesten virke som at det har startet en ny trend, hvor .io nå blir mer brukt enn .no og .com. Men hvorfor ble .io plutselig så populært å bruke?

Vel, når nyskapende selskaper tar i bruk noe, gir det alltid ringvirkninger. Og når bedrifter som startet med Blockchain plutselig begynte å ta i bruk .io - f.eks https://eos.io - var mye av jobben gjort. ​Det vil oppleves som som .io er ekstra populært nå, fordi nye selskaper som hverken har kunder eller et omdømme oppretter sitt domene med endelsen .io i stedet for .com eller .no.

Deretter må den nyetablerte bedriften markedsføres både på nett og på TV. Når flere bedrifter gjør dette samtidig, og du kanskje ikke har sett .io før, vil det være naturlig at du opplever det som at .io er over alt.


Nå som .io har fått status som et domene for såkalte tech-selskaper, har det blitt et populært valg dersom man vil fremstå som et moderne selskap. Du kan kjøpe .io her: https://www.name.com

Vi lager nettsider! Ta en titt på våre priser ved å klikke her: Våre priser

bottom of page