top of page
  • internettsider

- Hva er VPN, og hvilket VPN er best?


VPN er en forkortelse for Virtual Private Network. Godt å vite, men det sier deg kanskje ingenting? En brannmur skal beskytten PCen din mot innkommende trafikk og angrep som f.eks virus. Men hvem beskytter informasjonen som du sender ut? Jo, det gjør VPN. VPN gjør at du kan surfe på nettet som en anonym person, noe som gjør at hackere ikke kan se eller ta kontroll over informasjonen du sender.

Men hvordan?

Vel, selskapet du kjøper tjenesten av, tilbyr deg en sikker og kryptert tilkobling til et annet nettverk. Det gjør at du ikke legger igjen noen spor eller noe informasjon når du surfer på nettet. Ingen av nettsidene du besøker kan se at du er Ola Nordmann fra Oslo. Med VPN kan heller ikke GET, Canal Digital eller Altibox se eller loggføre hva du gjør på nett. Så er spørsmålet, hvilket VPN skal du velge?

Du ønsker jo selfølgelig det beste, største og tryggeste selskapet, men du vil også ha en god pris. Vel, valget bær være såre enkelt: Kaspersky.

Kaspersky høres kanskje litt kjent ut? Hvis du er interessert i sport, har du nok sett Kasperky sin logo flere ganger. F.eks i VM i sjakk 2018 og som sponsor for Ferrari i Formula 1:

Noen selskaper utnytter makten sin når de blir store og tilbyr produktene sine til blodpris, mens andre selskaper ser sitt konkurransefortrinn som en mulighet til å ta en enda større del av markedet ved å tilby det samme produktet til den beste prisen som er tilgjengelig.

Nord VPN reklamerer nå overalt, senest å se på reklameskiltene langs fotballbanen i kampen mellom Liverpool og Manchester United.

Hvordan har Nord VPN budsjett til det? Vel, Nord VPN tilbyr VPN til $7 i måneden dersom du binder deg for ett år.

Til sammensligning tilbyr Kaspersky VPN til $2.5 i måneden ($29 i året).

Du kan velge å betale $29 i året hos et av verdens største og mest kjente sikkerhetsfirma, eller du kan betale 189% mer i året og velge Nord VPN. Valget burde være såre enkelt.


Vi lager nettsider! Ta en titt på våre priser ved å klikke her: Våre priser

Comentarios


bottom of page