top of page
  • internettsider

- Imponerende fremgang

Hei Gabriel.


Til tross for strenge Covid-19 krav i Oslo og det faktum at dere driver et selskap hvor tjenesten dere selger involverer nærkontakt, er det fortsatt stor aktivitet på Stortingsgaten Tannlegeklinikk.

Som jeg skrev i forrige innlegg, for oktober 2020: "Vi har hatt en veldig rask og god utvikling hittil, og tallene viser at antall enkeltindivider som har besøkt nettsiden har gått opp med utrolige 40% den siste måneden. Med en så enorm vekst på èn måned vil det selvfølgelig være svært vanskelig å få de samme veksttallene neste måned." Vel, så feil kan man ta :) Her er resultatene for de siste 30 dagene:

Ps. Det er den 25 november i dag. Det er årsaken til nedgangen i slutten av kurven. Antall besøkende vil stige i løpet av dagen.


Vi er snart oppe i 1 000 unike besøkende de siste 30 dagene. Med ditt budsjett er det tall som vi egentlig ikke hadde forventet å se før i tidligst februar - det vil si tre måneder frem i tid. La oss ikke glemme at antall besøkende var nede på 500-tallet i august.

Ikke bare blir du mer og mer synlig på nett, det renner også inn med forespørsler.

Du har gått fra 12 forespørsler i august, til å nå mottatt 36 meldinger i innboksen i løpet av de siste 30 dagene.

Igjen, svært imponerende med tanke på Covid 19 og budsjettet dere har i dag.

Og glem ikke: For hver eneste nye kunde som dere gir god kundeservice og god pris, har dere mulighet til å kapre nye kunder via "word of mouth". Det er derfor dere allerede merker (og i fremtiden vil merke) en oppgang i antall forespørsler som kommer inn hvor svaret på "Hvordan fant du oss" blir huket av som 'Gjennom en venn'.

Desember står for tur, med en rolig tid rett før jul, romjul og nyttårsaften. Men SEO og datamaskinene til Google tar seg ikke fri av den grunn, og i desember må man jobbe enda hardere for hver eneste kunde. Desember legger også grunnlaget for en god start i januar, så her kan man ikke hvile på laurbærene og la forspranget man har opparbeidet seg forvinne.

コメント


bottom of page