• internettsider

- Hva koster en nettside i 2020?
Hva koster en nettside i 2020? Vel, det blir som å spørre en baker hva en kake koster. Det kommer naturlig nok an på størrelsen samt hva den skal inneholde.

Vi er dog en av svært få nettsideleverandører som har en prisliste tilgjengelig på nettsiden vår, så du kan ta en titt her: https://www.internettsider.no/nettside-pris

KONKURS Det er alt for mange som ikke bruker hodet når det skal kjøpes nettside. Det er som oftest to faktorer som har alt å si: pris og design.

Men det første du burde se på, er hvor lenge bedriften har eksistert. Husk at 77% av alle selskaper går konkurs innen fem år.(Kilde: https://www.ssb.no/virksomheter-foretak-og-regnskap/statistikker/fordem) Det er nesten ikke til å tro. Kun 23% av alle bedrifter overlever. Kjøper du en nettside fra et enkeltmannsforetak eller aksjeselskap som er nystartet, er det med andre ord meget stor sannsynlighet for at du vil miste nettsiden og innholdet ditt innen kort tid, og at du igjen må ut i markedet for å søke etter en leverandør som kan lage nettsiden din på nytt. Da er det godt å vite at vi har eksistert siden 2011. PRIS Dersom prisen er for god til å være sann, er den for god til å være sann. Hva hjelper det om du bare betalte 6-7.000,- eks. mva for nettsiden din, hvis leverandøren går konkurs innen ett eller to år, og du igjen må ut å finne noen til å lage nettsiden din? Kommer du til oss med en gang og f.eks betaler 10.999,- eks. mva. ender du faktisk bare opp med å betale 10.999,- eks. mva. ikke 7.000,- eks. mva + 10.999,- eks. mva. Så noen ganger lønner det seg å velge det som koster litt mer der og da, men som over tid lønner seg.

SEO

Hva hjelper det å få en nettside med et flott design til en god pris, hvis ingen finner den? Da kunne du like så godt bare droppet å lage en nettside, eller laget den selv. Alle kan påstå at de kan SEO, det er opp til deg å sjekke om dette stemmer. Hvordan fant du oss f.eks? Det var ikke du som fant oss, det var vi som fant deg ;) Vi kan SEO.

Vi lager nettsider! Ta en titt på våre priser ved å klikke her: Våre priser

KONTAKTSKJEMA
arrow&v
arrow&v
Facebook logo
LinkedIn logo