top of page
  • internettsider

- Tegne bad i 3D

Det er ikke så mange som man skulle tro som søker etter å få tegnet et bad, men det er kanskje ikke rart ettersom det kanskje er noe man først ønsker gjort dersom man skal totalrenovere badet sitt. I tillegg er det mange som tror - meg inkludert - at det å få tegnet et bad er en alt for stor kostnad, og av den grunn unnlater å søke etter denne tjenesten.


Her ser man antall søkere i løpet av èn måned på søkeordet "Tegne bad":

Som dere ser helt nederst, er det kun 30 stykker som bruker søkeordene "Tegne bad 3d"

 

Når det kommer til søkeordet "Tegne bad" er det for øyeblikket Bademiljø som dukker opp først hos Google.

De har et program hvor man kan tegne badet selv - akkurat slik som badogflis.no hadde. Dette programmet bruker også Adobe Flash, som vil legges ned i slutten av 2020 - noe som vil gjøre linken og programmet til Bademiljø ubrukelig.

Forsiden til Flisertilbadet.no har nå fått en informasjonsboks som dukker opp straks man kommer inn på siden. Den informerer alle potensielle kunder -1 500 stykker i måneden - om at vi nå tegner bad i 3D. Det har også blitt satt opp en egen kategori i menyen dedikert til dette emnet, slik at potensielle kunder som ikke viser interesse for informasjonen som blir presentert med en gang, senere kan gå tilbake til emnet ved å bruke knappen i menyen.

bottom of page